Inför besöket

Inför besöket:

När du kommer till mig får du dels fylla i ett hälsoformulär, dels berätta för mig hur du upplever dina symptom. Beroende på hur du mår, kan du också behöva fylla i ett formulär om toxicitet, dvs om något tyder på att du lider av förgiftningssymptom.

Om du vill kan du skriva ut formulären i förväg – klicka på “Hälsoformulär” – och fylla i dem och ta med till ditt första besök.

Jag försöker hitta det som är viktigast för dig att få hjälp med, för att du ska må bättre. Jag använder mig av kinesiologi, käkledsbehandling, akupunktur, NEP och sakrokraniell behandling – läs mer under rubriken “Behandlingarna” – beroende på vad just du behöver. Det kan också hända att jag rekommenderar näringstillskott, örter eller homeopatmedel. Ibland kan det vara något du behöver göra eller ändra på i din livsföring tills vi ses nästa gång.

td04

Jag arbetar framför allt med:

– smärta och värk
– stressbesvär
– käkledsspänningar
– organ- och hormonstörningar
– neurologiska störningar

Ett besök hos mig kostar 1000 kr och varar cirka en timme. Intervallet mellan behandlingarna varierar, men tre – fyra veckor mellan besöken är vanligt. Hur många behandlingar du behöver beror förstås på ditt problem och på din kropps förmåga att läka.

Tidsbeställning gör du på telefon 070-585 70 75. Lämna bara ditt namn och telefonnummer på min telefonsvarare, så återkommer jag till dig. Ibland kan det dröja, men jag ringer alltid tillbaka. Prova också med e-post.( se nedan)

td16

Välkommen

Kinesiologi Kliniken
Gästrikegatan 6
113 62 Stockholm
(T-bana S:t Eriksplan)

Tel: 070-585 70 75
E-post:info@dagerberg.com
Varje behandling tar en timme.
Kostnad 1000 kronor per gång.
Det här är helt privat och inte anslutet till Lansdstinget eller högkostadnadskort.